HanseYachts AG heeft de Boat Builder of the Year Award 2016 ontvangen van het Britse tijdschrift: Sailing Today Magazine.

Sailing Today editor Sam Fortescue zei:

Hanse Group heeft een heel druk jaar achter de rug, de lancering van een nieuw vlaggenschip in de vorm van de prachtige nieuwe Hanse 675, de Hanse 588 en de bekroonde Hanse 315. Ondertussen heeft Hanse s merk Dehler een nieuwe 42-voeter gelanceerd terwijl de 34 voet nieuw leven is ingeblazen en helemaal up-to-date is gebracht. De herontwikkeling van de Dehler 34 was bijzonder spannend omdat de eerste Dehler 34, die in de jaren 80 werd gebouwd, de hoeksteen heeft gelegd voor een nieuw type boot: de performance cruiser.

De CEO van HanseYachts, Dr. Jens Gerhardt geeft niet alleen speciale dank aan Sailing Today Magazine maar ook aan de werknemers van de scheepswerf.

We hebben deze prijs samen gewonnen! Succesvolle ontwerpers alleen bouwen geen succesvolle jachten als de productie daarvan niet werkt. Op de Hanse werf werkt iedereen hand in hand met het oog op het bouwen van unieke jachten voor onze klanten. Ik dank dan ook al het personeel van de werf voor hun inzet en wens iedereen een prettige afsluiting van het vaarseizoen 2016.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Westyachting via info@westyachting.nl of 0515-540080.