Een verfrissende wind. Onder het dek. De Hanse 348

Boot van het jaar (Cruising World) 2019
Zelf ervaren?

Hanse 348

vanaf €175329 (Consumentenadviesprijs)

Met de zelfkerende fok kunt u de Hanse 348 gemakkelijk en snel manoeuvreren. In de overstag of de fok, het voorzeil glijdt soepel over de geïntegreerde dekrails automatisch naar de juiste kant.

Het dek is vrij van lijnen en beslag, waardoor u extra comfort en ruimte heeft terwijl u aan het zeilen bent of ontspant in de haven.

Optioneel kunt u het raam in de kombuis voorzien van een luik. Dit maakt een gemakkelijke dwarsventilatie mogelijk en zorgt voor voortdurend frisse lucht.

Aan de buitenkant biedt de royale kuip veel ruimte om te genieten van het weidse uitzicht, terwijl het zwemplateau zeker uw favoriete plek zal zijn om te genieten van het water.

Lengte

10,4 m

Diepgang

1,98 m
1,59 m (shallow keel)

Breedte

3,55 m

Slaapplekken

4 – 6

Hanse 315 - Een perfect compact jacht

Een fantastische zeilbeleving met de Hanse 348

Ga heerlijk zeilen met de nieuwe Hanse 348! Met de 348 ervaar je een fantastische zeilbeleving, snelheid en performance – in alle weersomstandigheden.De wind is gratis en van iedereen, het is echter aan jou om hiervan te genieten.

Adem de frisse zeelucht boven -en benedendeks in, door één van de vele patrijspoorten. Een unieke beleving bij dit type jacht! De openstaande ramen zorgen er voor dat je kunt vertoeven in een heerlijk gekoelde lounge – door jouzelf samengesteld – voorzien van elegant houtwerk en een op maat gemaakt decor.

Het Hanse Easy Sailing concept

Door dit bijzondere concept kun je met de Hanse 348 individueel zeilen ofwel zorgeloos, in gezelschap van vrienden of familie. Alle handelingen tijdens het zeilen – denk aan reven, overstag gaan en je zeil laten vieren – kunnen zonder moeite uitgevoerd worden terwijl jij aan het roer bent.

Opgeruimd & overzichtelijk

Het dek is vrij van touwen en ander materiaal, wat er voor zorgt dat jij kunt genieten van een fantastische ruimte en comfort. Of je nu aan het zeilen bent op zee ofwel aan het relaxen in de haven.

Innovatief design

Met de Hanse 348 heb je een progressief jacht in bezit. Technische innovaties en een hoge kwaliteit tot in het kleinste detail zorgen ervoor dat jij je begeeft in een comfortabele atmosfeer. Elk detail is een subtiele uiting van een superieur design.

Foto's exterieur Hanse 348
Foto's interieur Hanse 348
Hanse 348 - Simpelweg mooi: Het samenspel van stralend daglicht en dimbare, indirecte lichtaccenten.

One of a kind

De 348 is een perfect samengestelde beleving van vooruitstrevende technologie en bijzondere kunst, wat perfect terugkomt in het design van het jacht.
Waar je ook gaat zeilen – jouw Hanse is een one-of-a-kind. Zo selecteer jij zelf de kleur van de romp én de stoffering van het jacht.

Hanse 348 - Indirecte verlichting plaatst de exclusieve materialen en trendy kleuren van het interieur in de schijnwerpers en creëert een gezellige sfeer.

Jouw unieke zeiljacht

Bovendien bepaal je welke technische snufjes er op het dek geïntegreerd dienen te worden en hoe het interieur eruit moet komen te zien. Geniet van de vrijheid op de open zee in een door jou zelf gecreëerde omgeving, met materialen en details van de hoogste kwaliteit.

De kuip biedt voldoende ruimte voor eigenaren en gasten.

Stel je eigen Hanse 348 samen

Stel jouw eigen Hanse zeiljacht samen die matcht met jouw unieke persoonlijkheid. Een zeilkenner kiest voor Hanse! Wij bieden jou de kans om jouw eigen unieke zeiljacht samen te stellen. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de perfecte materialen, accenten en details.

Indeling

C1  Achterkajuit met dubbele kooi en bergruimte aan stuurboord, bijkeuken aan bakboord – apart hoofd met douchecabine aan bakboord

B1
  Salon met L-keuken, eethoek aan stuurboord en sofa aan bakboord

A1
  Master cabine met dubbele V-hut en bergruimte

Andere indelingswensen?

Download hieronder de brochure of neem direct contact op.

Indeling

C2  2 achterhutten met dubbel bed en bergruimte – apart toilet aan bakboord

B1
  Salon met L-keuken, eethoek aan stuurboord en sofa aan bakboord

A1
  Master cabine met dubbel V-kooi en bergruimte

Andere indelingswensen?

Download hieronder de brochure of neem direct contact op.

Specificaties Hanse 348

Lengte over alles 10.40 m
Hull length 9.99 m
LWL 9.55 m
Beam 3.55 m
Draft standard 1.95 m | option 1.55 m
Displacement approx. standard 6.300 kg | option 6.600 kg
Ballast approx. 2.100 kg | option 2.300 kg
Engine standard 21.00 PS
Fresh water approx. 210 liter
Fuel tank approx. 160 liter
Design judel / vrolijk & co