Stap aan boord en ervaar de schoonheid van de 418!

Zelf ervaren?

Hanse 418

vanaf €261.239 (Consumentenadviesprijs)

Door het zwemplateau te laten zakken, creëert u een privéstrand dat u overal mee naartoe kunt nemen..

Dit jacht is meester in het zo efficiënt mogelijk omzetten van de energie van de wind in zeilsnelheid

Een selectie van fijne stoffen, contrasterende textielpanelen en gekleurde afwerkingen creëren een ambiance die bij uw smaak aansluit.

Gelcoat romp en waterlijn kleuren – bij Hanse kunt u de kleuren van uw nieuwe jacht aanpassen aan uw persoonlijke smaak.

Lengte

12,4 m

Diepgang

2,10 m
1,74 m (shallow keel)

Breedte

4,17 m

Slaapplekken

4 – 6

De 418 is snel, veilig en comfortabel en zeilt fantastisch.

Comfortabel en veilig zeilen

De nieuwe Hanse 418 belichaamt een onmiskenbaar sterke persoonlijkheid – wat er voor zorgt dat elke dag op het water een waar hoogtepunt voor je is!

De 418 is snel, veilig en comfortabel en zeilt fantastisch. Dit alles zorgt er voor dat de Hanse 418 een nieuwe standaard neerzet, voor alle vergelijkbare zeiljachten. Stap aan boord en ervaar de schoonheid van de 418!

Technische innovaties

De 418 is een perfect samengestelde beleving van vooruitstrevende technologie en bijzondere kunst, wat perfect terugkomt in het design van het jacht.

Design je eigen 418

Waar je ook gaat zeilen – jouw Hanse is een one-of-a-kind. Geniet van de vrijheid op de open zee in een door jou zelf gecreëerde omgeving, met materialen en details van de hoogste kwaliteit.

Uw wensen bespreken?

Stel jouw eigen Hanse zeiljacht samen die matcht met jouw unieke persoonlijkheid. Een zeilkenner kiest voor Hanse! Wij bieden jou de kans om jouw eigen unieke zeiljacht samen te stellen. Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de perfecte materialen, accenten en details.

Foto's exterieur Hanse 418
Foto's interieur Hanse 418
U kunt de stijlvolle kombuis zelf vormgeven. Wat u ook kiest, de Hanse koelkast is altijd geïntegreerd en kan zowel van boven als van voren worden geopend.

Indeling kombuis

U kunt de stijlvolle kombuis zelf vormgeven. Wat u ook kiest, de Hanse koelkast is altijd geïntegreerd en kan zowel van boven als van voren worden geopend. De kombuis ligt gunstig dicht bij de kajuit, zodat het bedienen van de kuip geen probleem is.

Foto van de spiegel van de Hanse 418 met het uitklapbare zwemplateau.

Ontspannen op zee

De fraaie spiegel van de Hanse 418 met het uitklapbare zwemplateau. Door het zwemplateau te laten zakken, creëert u een privéstrand dat u overal mee naartoe kunt nemen.

Kies uw indeling voor de mastercabin en laat u inspireren door de vele mogelijkheden in kleuren en materialen.

Opties voor de mastercabin

Kies uw indeling voor de mastercabin en laat u inspireren door de vele mogelijkheden in kleuren en materialen. De mastercabin beschikt over een en suite toilet en grote kledingkasten. Verder kunt u kiezen tussen de traditionele standaardindeling en een flexibel cabineconcept voor meer of minder gasten aan boord.

De perfect gevormde zeilplannen voor elke Hanse garanderen u de beste vaareigenschappen onder alle omstandigheden

We helpen je graag

De perfect gevormde zeilplannen voor elke Hanse garanderen u de beste vaareigenschappen onder alle omstandigheden, en zorgen ervoor dat uw Hanse een van de snelste jachten in zijn klasse is. Het samenspel van een perfect aangepast lateraal plan en een voorgebalanceerd roerblad is uw garantie voor fantastische snelheid, stabiliteit en veiligheid.

Indeling

C1 Achterkajuit met dubbel bed en bergruimte aan bakboord, bijkeuken aan stuurboord (alleen met indeling B1)

B1 Salon met grote L-kombuis, eethoek aan stuurboord en sofa aan bakboord – apart toilet met douchecabine aan bakboord (alleen met indeling C1)

A1 Master cabin met eiland, dubbel bed en bergruimte

Indeling

C2 2 achterhutten met tweepersoonsbed en bergruimte (alleen bij XL2002)

B2 Salon met grote L-kombuis, eethoek aan stuurboord en sofa aan bakboord – aparte toilet met douchecabine aan bakboord (alleen met indeling C1)

A2 Hoofdcabine met apart toilet, dubbele V-bed en bergruimte

Indeling

C3 Achterkajuit met dubbele kooi en bergruimte aan bakboord, bijkeuken en aparte douchecabine aan stb (alleen met XL2002)

B1 Salon met grote L-kombuis, eethoek aan stuurboord en sofa aan bakboord – apart toilet met douchecabine aan bakboord (alleen met indeling C1)

A2 Hoofdcabine met apart toilet, dubbele V-bed en bergruimte

Andere indelingswensen? Download hieronder de brochure of neem direct contact op.

Specificaties Hanse 418

Lengte over alles12,40 m
Hull length11,99 m
LWL11,40 m
Beam4,19 m
Draftstandard 2,10 m | option 1,74 m
Displacement approx.standard 9.800 kg | option 10.100 kg
Ballast approx.2.860 kg | option 3.200 kg
EngineDiesel, standard 39 PS
Fresh water approx.475 liter
Fuel tank approx.160 liter
Designjudel / vrolijk & co