Hanse 460

Radicaal innovatief, wendbaar en comfortabel. Maak kennis met de nieuwe Hanse 460, het nieuwste hoofdstuk in een lang succesverhaal. Ze is de eerste Hanse die is gebouwd naar een ontwerp van de Franse jachtontwerper Berret-Racoupeau. Deze wereldwijd succesvolle studio staat bekend om zijn eersteklas tekenkunst, die maximale innovatie combineert met de traditionele Hanse-waarden – snel cruisen, gemakkelijk zeilen, innovatief ontwerp en individueel maatwerk – allemaal met een consequent moderne sportieve uitstraling. Het resultaat is een jacht dat pure adrenaline belooft voor schippers en een stijlvol individueel huis op zee voor gezinnen

Uw verkoopadviseurs

Klaas Mollema   

Gert Sonsma   

GEMAKKELIJK ZEILEN

Dag stress en gedoe, hallo makkelijk zeilen! Voor de nieuwe Hanse 460 is comfortabel hanteren een vanzelfsprekendheid en gaat veel verder dan het gemak van de zelfkerende fok uitgevonden door Hanse. In typische Hanse-stijl zijn de cockpit en de opbouw vrij van rommel en bieden veel ruimte om te ontspannen. Alle vallen en schoten lopen naar centrale lieren bij de stuurstand, die optioneel is voorzien van een plotter. Met de scherp sturende dubbele stuurwielen kan het jacht aan de haak worden gehouden, met twee vingers aan het stuurwiel vanuit het comfort van beide kanten.

SNEL ZEILEN

Zet elke windvlaag om en laat het water als thuis voelen.
Met de nieuwe Hanse 460 is de reis de bestemming. De innovatief, hydrodynamisch rompontwerp zorgt ervoor dat het jacht kan snijden
met stabiliteit en vertrouwen door het water. Het krachtige tuig maakt altijd optimaal zeilen mogelijk. Afhankelijk van de windcondities zorgt de HANSE zelfkerende fok, 105% genua, of de 145% reacher op een optionele vaste dubbele furler of gennaker voor het fijnste familie vaarplezier voor elke zeemijl.

INNOVATIEF DESIGN

De ware schoonheid van een jacht wordt onthuld in de succesvolle
combinatie van uitstekende zeileigenschappen en indrukwekkende verschijning. Met zijn slanke, elegante buitenkant, sportieve, opvallende ruggegraat en stijlvol helder dekdesign, de nieuwe Hanse 460 speelt moeiteloos in de eredivisie.

INDIVIDUELE AANPASSINGEN

Het jacht biedt ook moeiteloze functionaliteit. Slimme oplossingen zorgen voor nog meer vrije ruimte en ongehinderde toegang tot het zwemplateau, dat desgewenst automatisch kan worden geopend. Het water is goed bereikbaar via de optionele zwemtrap. De dapperen kunnen natuurlijk ook de directe route nemen.

Technische specificaties

Lengte over alles 14.60 m
Hull length 13.87 m
LWL 13.05 m
Beam 4.79 m
Draft 2.25 or shallow draft 1.75
Displacement approx. 12.60 t or shallow 27.778 t
Engine 57  hp
Fresh water approx. 450 liter
Fuel tank approx. 210 liter
Design Berret / Racoupeau

Downloads

Cabin Concept

Interieur

Exterieur

Ik wil graag

Een Afspraak Maken
    
Een Brochure Aanvragen
    
Een Uitnodiging voor een Bootshow
    
Een Inruilvoorstel

Uw keuze voor Hanse

Acties bij West Yachting

Gebruikte Schepen