De nieuwe Hanse 460

Uitgeroepen tot Europees jacht van het jaar 2022.
Zelf ervaren?

Hanse 460

vanaf €399.179 (Consumentenadviesprijs)

Zelfkerende fok of genua? De dubbele voorstag van Hanse maakt het makkelijk om te wisselen vanuit de kuip. Het juiste zeil is altijd onder handbereik.

Met het zwemplateau naar beneden, creëert u uw eigen privéstrand dat u overal mee naartoe kunt nemen.

Verken nieuwe vaargebieden en droomachtige ankerplaatsen. Met de Hanse 460 is alles mogelijk.

Personaliseer uw Hanse 460. Kies de kleur van de romp en de bekleding. Aan dek beslist u over de technische uitrusting van uw Hanse jacht.

Lengte

13.87 m – 45.6 ft

Diepgang

2.25 m – 7.5 ft
1.75 m – 5.9 ft (shallow keel)

Breedte

4.79 m – 15.9 ft

Slaapplekken

2 – 6

Radicaal innovaties - De Hanse 460

De radicaal innovatieve Hanse 460

Radicaal innovatief, wendbaar en comfortabel. Maak kennis met de nieuwe Hanse 460, het nieuwste hoofdstuk in een lang succesverhaal. Ze is de eerste Hanse die is gebouwd naar een ontwerp van de Franse jachtontwerper Berret-Racoupeau.

Deze wereldwijd succesvolle studio staat bekend om zijn eersteklas tekenkunst, die maximale innovatie combineert met de traditionele Hanse-waarden – snel cruisen, gemakkelijk zeilen, innovatief ontwerp en individueel maatwerk – allemaal met een consequent moderne sportieve uitstraling. Het resultaat is een jacht dat pure adrenaline belooft voor schippers en een stijlvol individueel huis op zee voor gezinnen

Regels breken.
Trends zetten.

Deze standaard in onze manier van werken is in elk Hanse jacht terug te vinden. In de innovaties en superlatieven, die iedereen hier – en over de hele wereld keer op keer versteld doet staan.

Exclusieve bezichtiging

Wij nodigen u van harte uit voor uw eigen custom boat show op het jacht van uw dromen. Wij kunnen een exclusieve presentatie verzorgen van het Hanse model van uw keuze en alle details op en onder dek toelichten.

Kom langs bij West Yachting

Uw persoonlijke afspraak betekent geen tijdsdruk, geen drukte, en het voldoet aan alle gezondheids- en veiligheidsregels. Plan vandaag nog uw exclusieve consult en maak u klaar voor een boeiende presentatie!

Foto’s exterieur Hanse 460

Foto’s interieur Hanse 460

Gemakkelijk zeilen

Dag stress en gedoe, hallo makkelijk zeilen! Voor de nieuwe Hanse 460 is comfortabel hanteren een vanzelfsprekendheid en gaat veel verder dan het gemak van de zelfkerende fok uitgevonden door Hanse.

In typische Hanse-stijl zijn de cockpit en de opbouw vrij van rommel en bieden veel ruimte om te ontspannen. Alle vallen en schoten lopen naar centrale lieren bij de stuurstand, die optioneel is voorzien van een plotter. Met de scherp sturende dubbele stuurwielen kan het jacht aan de haak worden gehouden, met twee vingers aan het stuurwiel vanuit het comfort van beide kanten.

Hanse 460 - Individualiseer uw eigen Hanse 460

Snel zeilen

Zet elke windvlaag om en laat het water als thuis voelen. Met de nieuwe Hanse 460 is de reis de bestemming. De innovatief, hydrodynamisch rompontwerp zorgt ervoor dat het jacht kan snijden met stabiliteit en vertrouwen door het water.

Het krachtige tuig maakt altijd optimaal zeilen mogelijk. Afhankelijk van de windcondities zorgt de HANSE zelfkerende fok, 105% genua, of de 145% reacher op een optionele vaste dubbele furler of gennaker voor het fijnste familie vaarplezier voor elke zeemijl.

Hanse 460 - uitgesproken romplijnen die de snelheid onderstrepen

Innovatief design

De ware schoonheid van een jacht wordt onthuld in de succesvolle combinatie van uitstekende zeileigenschappen en indrukwekkende verschijning.

Met zijn slanke, elegante buitenkant, sportieve, opvallende ruggegraat en stijlvol helder dekdesign, de nieuwe Hanse 460 speelt moeiteloos in de eredivisie.

Hanse 460 - Luiken op het dek

Individuele aanpassingen

Het jacht biedt ook moeiteloze functionaliteit. Slimme oplossingen zorgen voor nog meer vrije ruimte en ongehinderde toegang tot het zwemplateau, dat desgewenst automatisch kan worden geopend.

Het water is goed bereikbaar via de optionele zwemtrap. De dapperen kunnen natuurlijk ook de directe route nemen.