Inruilen van uw huidige jacht

‘Dan verkoop je toch gewoon je boot’

Het is één van Nederlands meest herkenbare reclameslogans uit de jaren 80. Eén die elke eigenaar wel kent. Adverteerder NCM kredietverzekeraars is al lang en breed vergeten maar deze slogan leeft voort.

Maar zo gewoon is dat niet. Je boot verkoop je niet zomaar.

Dat begrijpen wij bij West Yachting ook wel. Zeilen is een passie die het leven kleur geeft. Het gevoel van vrijheid en avontuur dicht bij de natuur. Zeilen is ook onze passie en juist daarom hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop van Hanse zeiljachten. Nieuw én gebruikt.

Maar het is ook onze ervaring dat zeilers verder kijken. Een grotere boot, een ander type boot, een andere hobby… het lijkt ondenkbaar maar ook Hanse jachten gaan over van eigenaar naar eigenaar. We hebben voortdurend vraag naar gebruikte Hanse jachten en onze visie is om daar de komende jaren meer op in te zetten. We zijn daarom geïnteresseerd om kwalitatief goede Hanse jachten aan te kopen of eventueel in te ruilen.

Misschien zegt u wel ‘dat had je nu niet moeten zeggen’. Dan kunt u dit schrijven gerust negeren. We hopen dat u het ons niet kwalijk neemt. Indien u wel, om wat voor een reden dan ook, interesse heeft uw Hanse te verkopen dan gaan wij graag met u in gesprek.

Wij zijn in staat snel en discreet de inkoop van uw boot te verzorgen. U ontvangt direct daarbij direct het afgesproken bedrag op uw rekening en wij halen vervolgens uw boot zelf op. Kortom wij regelen alles!

Voor een inruilvoorstel op maat vult u het formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Inruilvoorstel

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.