Verzekering zeilboot

Schade. Het kan iedereen gebeuren. Liggend in een sluis, al zeilende op het water of gewoon in de haven. Hoewel de kans dat er daadwerkelijk iets gebeurt klein is, is het risico toch altijd aanwezig. Op dat moment wilt u natuurlijk wel dat uw kostbare bezit goed verzekerd is.

West Yachting werkt nauw samen met Kuiper Verzekeringen in Heerenveen. Als verzekeraar en als fervent zeilers kennen zij als geen ander de risico’s. Via West Yachting krijgt u goede kortingen op uw plezierjachtverzekering.

Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden voor verzekering zeilboot.

Onderhoud boot

Onze missie is ontzorgen. Het totaalconcept dat West Yachting de zeiler via West Yachting biedt, is volkomen op deze missie afgestemd. Want naast de verkoop, bemiddeling en stalling van zeiljachten heeft West Yachting de expertise om uw jacht in topconditie te brengen (en te houden).

Of het nu gaat om kleine reparaties of om complete renovaties. West Yachting heeft het materiaal en materieel om te vernieuwen en om alle uitingen van schade, slijtage en verval tegen te gaan. Ons vakkundig personeel werkt efficiënt en verzorgt elektrotechnisch en technisch onderhoud. Wij onderhouden motoren, houden ons bezig met canvaswerk, bouwen apparatuur in en brengen antifouling aan.

Winterstalling boot

West Yachting zorgt via West Yachting Workum voor een veilig onderkomen van uw kostbare jacht. In de zomermaanden is West Yachting het epicentrum in de watersport. Jachten worden professioneel vaarklaar gemaakt. Er wordt doorlopend bemiddeld, proefvaarten vinden plaats en boten vinden hun weg weer naar het water. Toch is de drukte niet alleen voorbehouden aan het vaarseizoen. Want ook in de winter is West Yachting het adres voor de watersporter.

In de winter is West Yachting de plek waar u uw jacht stalt. Op de kant of in het water, binnen of buiten. Workum beschikt over een verwarmde en onverwarmde winterstalling. Staande of liggende mast, alle opties staan open. West Yachting brengt iedere boot onder. Wij halen uw jacht uit het water, vervoeren en stallen het.

Vraag naar de mogelijkheden of vraag via onderstaande button een offerte aan.

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Omschrijving*

  Garantie zeilboot

  Water, wind en rust. Eén zijn met de natuurlijke elementen. West Yachting begrijpt de extase van het zeilen. Een onvolkomenheid aan het jacht mag dit gevoel nooit in de weg staan. Bij de aflevering van het schip is er altijd het streven naar perfectie. Toch kan er onverhoopt iets zijn wat niet aan uw verwachtingen voldoet. In dat geval verzoeken wij u vriendelijk onderstaand garantieformulier online in te vullen en op verzenden te klikken. Na ontvangst nemen wij uw melding zo spoedig mogelijk in behandeling.

   Persoonlijke gegevens

   Uw e-mailadres*

   Uw naam*

   Uw verkoper*

   Uw telefoonnummer*

   Gegevens schip

   Type schip*

   Slotnummer*

   Naam schip

   Opleverdatum schip

   Melding

   Datum melding*

   Locatie sleutel*

   Garantiewerkzaamheden puntgewijs, kort en bondig vermelden

   Financiering zeiljacht

   De aanschaf van een zeiljacht is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Met de overdracht is veel geld gemoeid. Geld dat vaak via een financiële constructie, zoals bijvoorbeeld een jachthypotheek, wordt verstrekt. Omdat de mogelijkheden voor de aanschaf van je droomjacht zeer divers zijn, is het goed dit weloverwogen en met de juiste partijen te doen.

   West Yachting beschikt over veel ervaring die erg goed van pas komt bij de koop en verkoop van boten. Ook heeft West Yachting een groot netwerk van contacten en financiële instellingen die zorgen dat het uw naam is die onder het koopcontract van het zeiljacht komt.

   Jachtservice

   WANT U WILT ZICH GEEN ZORGEN MAKEN

   Hanse Yachts biedt u totale jachtservice aan. De verschillende mogelijkheden zijn in de bovenstaande tabs beschreven. Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op. We informeren u graag.

   Neem contact met ons op