ZEILJACHT KOPEN

Wilt u een zeiljacht kopen? Hanse Yachts beschikt over een ruim aanbod van moderne, luxe en indrukwekkende zeiljachten. Of u nu houdt van sportief zeilen of ontspannen genieten op het water, de zeiljachten van Hanse Yachts bieden u het totaalpakket.

Eenvoud, gemak, comfort en single hand zeilen zijn ´standaard´ eigenschappen van de Hanse zeiljachten. Het ontwerp is ontwikkeld door Judel & Vrolijk. Dit heeft geresulteerd in heldere vormen, clean en overzichtelijk dek lay-out en gladde oppervlakken.

Wanneer u kiest om een nieuwe zeiljacht te kopen van Hanse Yachts, bestaat er een ruime keuze qua interieur indeling, houtsoorten, vloer, aanrecht, stoffering en rompkleuren. Dit maakt elke Hanse zeiljacht uniek.

Bekijk de Hanse zeiljachten

ZEILBOOT KOPEN

Een zeilboot kopen is een bijzonder moment. Toch kan het soms lastig zijn om overzicht te houden in het aanbod van de huidige, gecompliceerde markt. Het is verstandig om een ervaren jachtmakelaar in te schakelen, die u helpt bij het kopen van de best passende zeilboot. Zo weet u zeker dat u de komende jaren kunt genieten van een zeilboot die voldoet aan uw wensen.

West Yachting informeert u graag over de nieuwe Hanse modellen, die voldoen aan de verwachtingen van alle toekomstige eigenaren. Zeiljachten waarmee u indruk maakt op het water.

Gaat u voorkeur uit naar een tweedehands zeiljacht? Dan is Jachtmakelaar West Yachting uw betrouwbare partner. West Yachting beschikt over jarenlange kennis, ervaring en expertise op het gebied van in- en verkoop en service van zeil- en motorjachten.