Bold. Brilliant. The new Hanse 510.

8 okt 2022

Op het grote buitendek van de Hanse 510 vindt elk bemanningslid zijn favoriete plek.

Makkelijk varen en snel cruisen met een nieuwe spectaculaire look: de wereldberoemde ontwerpstudio Berret-Racoupeau heeft alles uit de kast gehaald wat mogelijk is op een jacht van 50 voet: royale ruimte op én onder dek, een hoge rompsnelheid en uitzonderlijk comfort aan boord. Ontdek alles over onze gloednieuwe Hanse 510 en vier de wereldpremière met Hanse Yachts van 12 tot 16 oktober 2022 op de Salon Náutico Internacional bootshow in Barcelona.

Veel lees- en ontdekkingsplezier!

Prestaties en vaargemak: Typisch Hanse

Met haar innovatieve moderne rompontwerp is de Hanse 510 een oogstrelende verschijning. De opvallende negatieve boegsteven houdt het dek aangenaam droog, zelfs in golven. De slanke waterlijn en perfect geplaatste graatranden zorgen voor de best mogelijke waterafvoer, maximaal drijfvermogen en minimale waterweerstand. Dit alles zorgt voor prestaties en vaargemak die typisch zijn voor Hanse.

Hanse 510 Exterieur met Innovatief rompdesign

De Hanse 510 combineert nieuwe dimensies in ruimte en comfort. Het resultaat is een gemakkelijk te varen state-of-the-art jacht met een leefruimte die is ingericht voor entertainment en tegelijkertijd maximale privacy en gezelligheid biedt. Of in het kort: Easy Sailing en Fast Cruising geherdefinieerd.

Veel grote innovaties en kleine details maken het reizen met de Hanse 510 tot een onvergetelijke ervaring. De cockpit met een dubbel stuursysteem is geoptimaliseerd voor single-handed zeilen. Bemanningsleden hebben gemakkelijk toegang tot het lijnvrij lopende dek via een intelligent geplaatste opstap. Ontspan onder de optionele T-top, die kan worden uitgerust met zonnepanelen. Daarnaast beschikt het jacht over de grootste en meest praktische tendergarage in zijn klasse. U kunt uw bijboot gemakkelijk in het water krijgen met slechts een paar stappen. Als optie maakt het nieuw ontwikkelde Hanse Smart Tender System het te water laten van tenders mogelijk met weinig tot geen moeite – alsof u een auto uit de garage rijdt.

 

Comfort ontmoet stijl

Een verfijnd ontwerp versterkt het gevoel van luxe met veel ruimte benedendeks. Met een eigenaarshut die een van de ruimste in zijn klasse is, een loftachtige salon met multifunctioneel meubilair, of zelfs de optie van een bemanningshut. Elke ruimte in het jacht is een echte feel-good plek. Kies uit meer dan 100 indelingscombinaties. De Hanse 510 kan worden ingericht naar ieders persoonlijke wensen.

Ook benedendeks zet de Hanse 510 nieuwe maatstaven. Dankzij een exquise, modern interieur biedt zij een moeiteloos stijlvol en zeer comfortabel leven aan boord.