Vooraankondiging Hanse 590 – Grootste model met maximaal comfort

28 mrt 2024

Hanse 590 Vooraankondiging Achterkant

Deze zomer lanceert Hanse het vijfde model in de succesvolle huidige serie in slechts drie jaar: de nieuwe Hanse 590, nu het grootste model, rondt het Hanse assortiment af aan de bovenkant.

Ook in de Hanse 590 zorgt het baanbrekende ontwerp uit de samenwerking met Berret-Racoupeau voor uitstekende zeileigenschappen met een enorm volume van het jacht – en dus een hoog comfortniveau in deze klasse. Van de diverse ontwerpopties benedendeks tot de extreem ruime eigenaarshut en de goed doordachte cockpit met veel ruimte en bewegingsvrijheid. Van de optionele hardtop, de grootste in haar klasse, die schaduw en bescherming biedt wanneer dat nodig is, tot de serre op het voordek en de grote bijbootgarage met het Smart Tender Systeem achter het enorme zwemplateau.

De Hanse 590 biedt alle voorzieningen die mogelijk zijn in deze klasse.

Zoals alle Hanse jachten staat de Hanse 590 voor snel varen en gemakkelijk zeilen. Dit maakt het jacht veilig, comfortabel en volledig geschikt voor single-handed zeilen – niet in het minst in combinatie met de boeg- en hekschroeven, die ook het aanleggen of manoeuvreren in smalle havens kinderspel maken.

De typische Hanse lijnen, het elegante silhouet en de omgekeerde boeg geven de Hanse 590 haar opvallende verschijning. Tegelijkertijd draagt het geavanceerde rompontwerp bij aan de stabiliteit en prestaties. Dankzij de boegspriet kan altijd optimaal worden gezeild, waardoor het jacht optimaal presteert op het water.

Nog voor de wereldpremière op het Yachting Festival van Cannes in september, zal de nieuwe Hanse 590 officieel worden gepresenteerd in de zomer van 2024.