West Yachting gaat verhuizen!

7 mei 2024

West Yachting gaat verhuizen! Vanaf 1 juni vindt u ons op onze nieuwe locatie in Lemmer. Klaas Mollema en Gert Sonsma zijn sinds 2013 eigenaar van West Yachting. Klaas was daar toen al een vijftal jaren werkzaam. “We voelen ons dus best verbonden met Workum. Maar deze strategische verhuizing naar Lemmer is voor ons een nieuw hoofdstuk waarin we ons kunnen focussen op onze verdere groei en ontwikkeling”, vertelt Klaas.

“We hebben daarbij bewust gekozen voor Lemmer”, voegt Gert toe. “Het is een levendige havenstad, die bekend staat om zijn nautische traditie en uitstekende faciliteiten voor watersportliefhebbers. Door de verhuizing staan we nog dichter bij onze klanten en kunnen we nog beter inspelen op de groeiende vraag naar kwaliteitsboten en jachten.

 

 

Alleen maar voordelen

Voor veel van onze klanten is Lemmer daarnaast een stukje dichterbij. We horen regelmatig: ‘Bij Lemmer dachten we dat we er bijna waren, maar toen we moesten we toch nog een half uur!’ Dat is vanaf 1 juni verleden tijd.”

“Op onze nieuwe locatie hebben we een nog ruimere hal voor het binnen afwerken van onze jachten. En naast eenvoudiger aanrijden, is Lemmer ook makkelijker aan te varen. Kortom, we zien alleen maar voordelen en hopen dat u dat ook zo gaat ervaren.”

De verhuizing vereist heel wat coördinatie, want de oplevering van nieuwe jachten gaat gewoon door. “We hebben bewust voor deze tijd van het jaar gekozen voor onze verhuizing, zodat geen enkele oplevering in het geding komt en de overgang naadloos verloopt.”, aldus Klaas.

“Onze nieuwe locatie in Lemmer wordt fantastisch. We kijken ernaar uit u vanaf 1 juni aan de Vuurtorenweg 16 te ontmoeten in ons nieuwe, prachtig ontworpen kantoor. Kom vooral een kijkje nemen!

Kaart en adres nieuwe locatie:

WestYachting Lemmer

Vuurtorenweg 16
8531 HJ Lemmer
Nederland

Tel: 0513 20 20 10
Mail: info@westyachting.nl