West Yachting van Workum naar Lemmer: een succesvolle verhuizing

6 jul 2024

De 'bar' in het nieuwe pand van West Yachting in Lemmer

West Yachting is onlangs verhuisd van Workum naar het levendige Lemmer. “Inmiddels zijn we al enkele weken gesetteld in ons nieuwe pand en kijken we terug op een soepele overgang. De verhuizing verliep vlekkeloos, ondanks dat het even bikkelen was.” Dit was mede te danken aan de goede ondersteuning van de ingehuurde projectinrichter “Instyle Concepts”, die ervoor zorgde dat alles volgens plan verliep.

 

 

 

Alleen maar voordelen

“De verhuizing naar Lemmer brengt veel voordelen met zich mee, voor zowel onszelf als onze klanten. Onze zichtbaarheid is aanzienlijk verbeterd en klanten kunnen nu veel gemakkelijker aanrijden en aanvaren. En ons nieuwe kantoor is prachtig”, aldus Klaas en Gert. “We nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen.”

Het nieuwe kantoor bevindt zich op een ideale locatie. Binnen vijf minuten lopen sta je al in het bruisende centrum van Lemmer. Dit maakt een bezoek aan West Yachting perfect te combineren met een uitstapje naar deze gezellige watersportplaats.

“Onze nieuwe ruime werkplaats stelt ons in staat om sneller te schakelen met onze klanten voor de afbouw en afwerking van jachten. Er is bovendien veel meer bedrijvigheid in Lemmer, wat zorgt voor meer contact met mensen en een constante stroom van bezoekers vanuit de jachthaven. Mensen rijden makkelijker naar Lemmer, de omgeving is dynamischer dan Workum,” vertellen Gert en Klaas.

“We verwachten dat de toegenomen aanloop ook onze makelaardij in de verkoop van gebruikte boten laat groeien. Onze klanten kunnen uiteraard rekenen op dezelfde hoogwaardige service en het brede aanbod zoals altijd, maar dan op een nog leukere plek. Kom vooral langs, de koffie staat klaar!”

Kaart en adres nieuwe locatie:

WestYachting Lemmer

Vuurtorenweg 16
8531 HJ Lemmer
Nederland

Tel: 0513 20 20 10
Mail: info@westyachting.nl