Zeewaardig zeiljacht kopen

2 sep 2022

Hanse 418 - Zeilsnelheid met de groots mogelijke efficiëntie

Wilt u een zeewaardig zeiljacht kopen? Hanse Yachts biedt u een ruime keuze aan zeiljachten die geschikt zijn voor zeilen op zee. De zeiljachten voldoen aan de nodige certificeringen, waaronder de Europese eisen van de Wet pleziervaartuigen.
Hanse Yachts staat bekend om de topmodellen op het gebied van zeiljachten. De snelheid, comfort en luxe van de jachten zijn ongekend. De verschillende modellen beschikken over een zelfkerende fok en alle schoten en vallen leiden naar de stuurstanden, waardoor het voor u mogelijk wordt om solo te zeilen.

Ondanks dat de Hanse zeiljachten zich kenmerken als vurig, sportief en ambitieus, zijn Hanse Yachts altijd betrouwbaar en veilig.
Bent u benieuwd naar de zeewaardige zeiljachten?

Zeewaardig zeiljacht te koop

Wanneer een zeewaardig zeiljacht te koop wordt aangeboden zijn er een aantal aandachtspunten. West Yachting is gespecialiseerd in zeewaardige zeiljachten. Wij adviseren u professioneel en vakkundig bij de aanschaf van een zeiljacht.

Met de Hanse jachten maakt u niet alleen indruk op het water, u kunt rekenen op onder andere German engineering, veel comfort aan boord, ongekende luxe en hoogst haalbare certificering voor oceaan reizen.

Bekijk de verschillende modellen van Hanse Yachts en laat uw wensen aan ons weten. Of neem direct contact op en laat u adviseren door Klaas Mollema en Gert Sonsma.

 

U kunt de stijlvolle kombuis zelf vormgeven. Wat u ook kiest, de Hanse koelkast is altijd geïntegreerd en kan zowel van boven als van voren worden geopend.