Een ander soort avontuur!

HOOGTEPUNTEN VAN DE RYCK 280

RYCK – het nieuwe, coole botenmerk uit Duitsland! We zijn anders, we zijn stijlvol, snel en veilig. En we bouwen boten die gebruiksvriendelijk zijn en echt bij u passen. De scheepswerf achter het merk RYCK – West Yachting- staat garant voor de hoogste kwaliteit.

WELK TYPE RYCK BEN JIJ?

Er bestaat niet zoiets als een typische RYCK. Omdat het leven divers is en interesses verschillen. Met onze 3D-configurator – of natuurlijk met ondersteuning van een RYCK-dealer – creëert u uw eigen individuele RYCK, geheel op maat gemaakt en gebouwd naar uw wensen.

En als u niet helemaal opnieuw wilt beginnen bij het monteren van uw RYCK 280, hebben we zes basis RYCK-configuraties ontwikkeld die geschikt zijn voor verschillende levensstijlen: SPEED & PERFORMANCE, CRUISE & SWIM, DIVE & CLIMB, FISH & BARBECUE, TRIPS & WEEKEND en SURF & PLEZIER. Misschien weet je al welke RYCK voor jou is? Maar als dat niet het geval is, kunt u er zeker van zijn dat we elke gewenste combinatie van functies zullen bouwen.

RYCK POWERBOAT-CONFIGURATOR

Met een RYCK straal je een attitude uit. Je neemt alleen genoegen met precies wat je wilt. Een RYCK wordt precies op uw wensen afgestemd, omdat deze door u via de configurator wordt samengesteld. Ga je vooral zwemmen in de baaien van Ibiza? Dan kun je niet zonder een hardtop, een koelkast en een dekdouche. Ben je dol op vissen? Dan heeft u veel open dekruimte nodig en kunt u de zonneschermen waarschijnlijk kwijtraken. Uiteraard zijn de nodige hengelhouders ingebouwd. En een hoog vrijboord beschermt je in een zeegang. Cruise je liever met vrienden rond de meren van Berlijn? Vink in de optielijst het Fusion geluidssysteem, de grote salon in de kuip en natuurlijk de wetbar aan. Welke keuzes je ook maakt, elke RYCK heeft een superhydrodynamische getrapte romp en een ruime kajuit met een echte natte ruimte. Selecteer kleuren, materialen en eventuele features via onze 3D configurator. Als u hulp of advies nodig heeft, staat ons team aan uw zijde.

Open de Configurator

RYCK