Een ander soort avontuur!

HOOGTEPUNTEN VAN DE RYCK 280

Welkom bij RYCK, het nieuwe, moderne “Made in Germany” motorbootmerk. RYCK staat voor dynamisch design, de hoogste kwaliteit en bovenal een grote mate van flexibiliteit om zich aan te passen aan de behoeften van hun eigenaren.

De RYCK is een echte allrounder. Gebaseerd op een super-hydrodynamisch rompontwerp, kan een RYCK volledig aan uw behoeften worden aangepast. Of u er nu mee gaat zwemmen of duiken, een stad aan het water bezoekt of een Noorwegenreis maakt – met een RYCK bent u altijd goed uitgerust! Zijn moderne, sportieve look past bij elke gelegenheid. Maar niet alleen in esthetisch opzicht is de RYCK een klasse apart – hij zet ook maatstaven op het gebied van handling en veiligheid, waardoor hij ideaal is voor beginners, groot en klein. Het merk behoort tot HanseYachts AG, een van de grootste serie jachtbouwers ter wereld.

DE GLOEDNIEUWE RYCK 280

De eerste indruk is belangrijk. Niet alleen bij een eerste afspraakje, maar ook bij de aanschaf van een boot. Het ontwerp moet goed zijn. Daarom hebben we de gerenommeerde jachtontwerper Bill Dixon aangetrokken om de RYCK 280 te ontwikkelen, naast Hanse’s eigen in-house ontwikkelingsteam. Het resultaat is een styling die iedereen zal raken. Alleen al de omgekeerde boeg straalt dynamiek en sportiviteit uit, ondersteund door het windscherm en de zwarte T-top, die de stijlvolle stuurstand in de schaduw stelt. Van hieruit wordt de RYCK 280 bediend via touchscreen-bediening. Achterin, in de grote step less cockpit, biedt de open boot genoeg ruimte voor vissers, duikers en waterskiërs om hun uitrusting op te bergen en uit te rollen of – in een andere lay-out – voor families en vrienden om te ontspannen en te zonnebaden. Benedendeks bevindt zich een luxueuze, met licht doorstroomde kajuit met een heuse natte cel, een kledingkast en een tweepersoonsbed. Hier creëert het verhoogde voordek een gevoel van ruimte en volume. Het maakt de RYCK 280 tot een volwaardige weekender, klaar voor heerlijke twee- of driedaagse tochten. U kunt overigens elk gewenst vaargebied bezoeken, want de RYCK 280 is trailerbaar en kan u overal volgen waar u van uw volgende vakantie wilt genieten.

RYCK POWERBOAT-CONFIGURATOR

De RYCK 280 kan zo worden aangepast dat de boot u past als een handschoen, perfect aansluit bij uw behoeften. Een mogelijkheid die normaal gesproken alleen in de luxesector beschikbaar is. Hoe is het mogelijk? Eenvoudig. Met onze online RYCK 3D-configurator kunt u niet alleen de indeling kiezen die bij uw levensstijl past, maar ook de gewenste kleuren en materialen. Blader door de optielijst en kies precies die details, inrichtingen en uitrustingen die u nodig heeft om uw hoogst individuele RYCK 280 samen te stellen. Uw exacte bestelling wordt gebouwd – net zoals dat in de autowereld werkt. Als u hulp of advies nodig heeft, staat ons team aan uw zijde.

Open de Configurator

RYCK