Ontwerp voor de toekomst. De Hanse 410.

Zelf ervaren?

Hanse 410

vanaf €313.269 (Consumentenadviesprijs)

Er gaat niets boven natuurlijke ventilatie en licht aan boord. De Hanse 410 zet een nieuwe standaard met de meeste dekluiken in zijn klasse.

De omgekeerde golfpiercing boeg voorkomt pitching bij opkomende wind, terwijl de harde chine direct bij de boeg begint en zo de golf breekt, wat resulteert in droger zeilen en minder drijfvermogen in het voorste gedeelte.

De Hanse 410 biedt een royaal uitgeruste eigenaarshut met alle verfijningen, waaronder een eiland met tweepersoonsbed en veel bergruimte.

Verlicht je Hanse 410 in het donker met sfeerverlichting. Met de onderwaterverlichting trek je zeker ieders aandacht.

Lengte

12,55 m

Diepgang

2,10 m
1,7 m (shallow keel)

Breedte

4,29 m

Slaapplekken

4 – 6

Beeld van de Hanse 410 kuip met dubbele kuiptafel

Ergonomie is essentieel

De stuurman heeft alles binnen handbereik om het jacht zelfs alleen te bedienen. Alle schoten worden teruggeleid naar het roer. Lieren of jammer zijn minder dan een armlengte verwijderd.

De Hanse 410 heeft de grootste kuip in haar klasse inclusief een dubbele kuiptafel. Met zijn eerste klasse dubbele cockpit tafels, is er een overvloed aan ruimte en luxe zitplaatsen, het versterken van de pure vreugde van een wind-gedreven reis.
 

Technische innovaties

Voor de eerste keer introduceert de Hanse 410 een optioneel elektrisch aandrijfsysteem, met een opmerkelijke actieradius tot 55 zeemijl.

Emissievrije energie

Voor nog meer onafhankelijkheid levert een brandstofcel emissievrije energie. Of gebruik de bewezen kracht van zonne-energie om essentiële apparaten aan boord te laten werken zonder brandstof te verbranden..

Uw wensen bespreken?

Kies uit 18 verschillende indelingscombinaties. Met een ruime eigenaarshut, twee comfortabele achterhutten en een ruime salon die plaats biedt aan maximaal tien personen, voldoet ze aan een breed scala van behoeften.

Foto's exterieur Hanse 410
Foto's interieur Hanse 410
Gasten en bemanningsleden genieten ook van veel ruimte in de achterhutten.

Ruime hutten

Tot drie ruime hutten en een gezellige salon bieden een echt toevluchtsoord met veel ruimte voor ontspanning.

De Hanse 410 van boven gezien

Ontspannen op zee

Met een totale lengte van ongeveer 13 meter, veel indelingsmogelijkheden en slimme ideeën is de Hanse 410 het ideale zeiljacht voor een lange reis of een vakantie cruise.

Hanse 410 Regendouche in de badkamer

Regendouche

Uitgerust met een aparte regendouche en veel opbergruimte, wordt de badkamer van de Hanse 410 je persoonlijke wellness-oase.

De grote L-vormige kombuis biedt opbergruimte aan bakboord. Kies voor een optionele pantry-uitbreiding die verschillende koelkastopties mogelijk maakt in de versie met twee hutten.

Kook in stijl op de golven!

De grote L-vormige kombuis biedt opbergruimte aan bakboord. Kies voor een optionele pantry-uitbreiding die meerdere koelkastopties mogelijk maakt in de versie met twee hutten.

Indeling

C1 Grote L-kombuis en bergruimte aan bakboord. Hoofd met aparte douchecabine, achterkajuit met tweepersoonsbed, kast en bergruimte aan stuurboord.

B1 Salon met grote eethoek aan bakboord en bank aan stuurboord

A1 Master hut met eiland voor twee personen en bergruimte

Indeling

C1 Grote L-kombuis en bergruimte aan bakboord. Hoofd met aparte douchecabine, achterkajuit met tweepersoonsbed, kast en bergruimte aan stuurboord.

B2 Salon met grote eethoek aan bakboord en bank met kaartentafel aan stuurboord

A1 Master hut met eiland voor twee personen en bergruimte

Indeling

C2 L-vormige kombuis aan bakboord en toilet met aparte douche op stuurboord. 2 hutten achter met tweepersoonsbed, kast en bergruimte.

B3 Salon met grote eethoek aan bakboord en bank met multifunctionele unit, navigatieconsole en opbergruimte aan stuurboord

A2 Grote hut met eiland voor twee personen, opbergruimte, badmeubel en zithoek

Andere indelingswensen? Download hieronder de brochure of neem direct contact op.

Specificaties Hanse 410

Lengte 12,55 m
Hull length 11,99 m
LWL 11,55 m
Beam 4,29 m
Draft standard 2,10 m | option 1,7 m
Displacement approx. standard 9.850 kg | option 9.680 kg
Engine Diesel, standard 39 PS
Fresh water approx. 295 liter
Fuel tank approx. 160 liter
Design Berret – Racoupeau

Uw droom Hanse in 3D

Onze gloednieuwe configurator presenteert uw Hanse 410 in drie dimensies en vanuit alle perspectieven. Kleuren, oppervlakken, kielvarianten – u kunt ze allemaal met één klik veranderen, de boot in elke gewenste richting draaien en vanuit elke hoek bekijken.

En als je tevreden bent met het resultaat, kun je met nog één klik je nieuwe Hanse van je dromen bestellen. Schakel de donkere modus in en het lijkt net alsof je gepersonaliseerde Hanse 410 al in de jachthaven op je ligt te wachten.