Breaking rules – setting trends

Hanse Zeiljachten

West Yachting is de exclusieve importeur en dealer van Hanse Yachts in de Benelux. Met vestigingen in Workum en Nieuwpoort (België) zijn wij u graag van dienst met al uw vragen en wensen over het merk Hanse. ‘Breaking rules – setting trends’ is ons motto en al jarenlang toont Hanse zich de trendsetter in de markt van kajuitzeiljachten.

Waarin maakt Hanse het onderscheid?

  1. Single handed zeilen met de zelf kerende fok en een slimme cockpit waar u alle lijnen kunt bedienen;
  2. Duitse bouwkwaliteit op één van modernste jachtwerven in Europa;
  3. Optimale prijs- / kwaliteitverhouding;
  4. Trendsettend in design van exterieur en interieur van de jachten;
  5. Voortdurende en klantgerichte Innovatie in techniek en design.
  6. Personalisatie door ruime keuze aan rompkleuren, kleuren van leder en/of textiel en verschillende houtsoorten voor het interieur van uw nieuwe jacht;
  7. Uitstekende restwaardes en snelle doorverkooptijden op de gebruikte markt.

Het prestigieuze Duitse Hanse Yachts staat al jarenlang aan de top als het gaat om het bouwen van moderne zeiljachten. Standaard beschikken de Hanse jachten over een zelfkerende fok en leiden alle schoten en vallen naar de stuurstanden, wat solozeilen mogelijk maakt. Ook het comfort, het gebruik van hoogwaardige materialen, de harmonieuze romplijnen en de schitterende waterligging zijn herkenbare eigenschappen van de Hanse zeiljachten. Ieder model ademt vernieuwing uit; van kiel tot mast en van achter- tot voorsteven.

Hanse jachten kenmerken zich als ambitieus, vurig-maar-gewillig, sportief en stabiel. Hanse is hartstocht en passie ineen. En ondanks de snelheden die worden bereikt, zijn Hanse Yachts altijd veilig en betrouwbaar. Het cross-over principe zorgt dat het jacht de ene dag nog dienst doet als ideale gezinsboot terwijl het 24 uur later als ultieme wedstrijdboot meedingt in de strijd om de prijzen.

COLLECTIE ZEILJACHTEN

De opwinding die u overvalt bij het zien van de Hanse collectie is heel gebruikelijk. De jachten van 31 tot 67 voet lengte zijn ontworpen door het bekroonde Jüdel & Vrolijk terwijl Design terwijl Unlimited voor het fraaie interieur tekende.

Hanse jachten zijn innovatief en beschikken over unieke zeileigenschappen. Ieder type dat de Duitse werf verlaat kan naar de specifieke wensen van de klant worden ingericht. De jachten zijn ruim, ademen luxe uit en zijn toch goed betaalbaar. Bekijk de verschillende modellen Hanse Yachts op onze site en spreek bij ons uw verlangen uit.

De Hanse Collectie

Zeiljacht Hanse 315

Zeiljacht Hanse 348

Zeiljacht Hanse 388

Zeiljacht Hanse 418

Zeiljacht Hanse 458

Zeiljacht Hanse 508

Zeiljacht Hanse 548

Zeiljacht Hanse 588

Zeiljacht Hanse 675

De Hanse Webshop

Originele Hanse accessoires en uitrusting voor uw zeiljacht zijn online te bestellen in de Hanse Shop.

Reserveonderdelen

Basis Uitrusting

Uitverkoop